>

Produkten:


Producten zoeken:
Overzicht alle artikelen »

Contactgegevens
Apolloweg 80
8239 DA LELYSTAD
Telefoon 0320 295 395
Fax 0320 413 133
Email info@eemc.nl

Deze informatie delen:

RF shielding als onderdeel van een totaalfilosofie

RF shielding is een zeer belangrijke methode in de strijd tegen elektromagnetische interferentie. 

Als RF shielding EMI kan doen verkeren in EMC is dat een verdiende zege voor deze afweermethodiek. Soms zal RF shielding alleen echter niet voldoende zijn. Misschien zijn absorbers nodig, misschien ook filters om EMI te lijf te kunnen gaan en EMC te bereiken.

Hoe dan ook: RF shielding is het startpunt in de strijd tegen EMI. RF Shielding vraagt expertise, niet alleen in termen van materialen, maar ook in termen van de uiterlijke vormen van die materialen.

Zoals de strijd tegen EMI nauw luistert, zo luistert ook de expertise op het gebied van EMI en EMC nauw. Dat geldt zeker nu de kostenfactor bij de strijd tegen EMI net zo goed de kop opsteekt als in elk ander geval. Niet alleen wordt een effectieve oplossing van belang, maar (vooral) ook een kosteneffectieve. 

Eemccoimex kent de (financiële) voors en tegens van RF shielding en andere afschermingsmethoden. Dat geldt zowel voor het geheel van een product (PCB?) als de afzonderlijke componenten. Of het nu gaat om emissie, immuniteit of crosstalk, het bedrijf wil altijd een keuze kunnen bieden uit alle afschermingsmethoden. 

Wie meer over RF shielding en al die andere afschermingsmethoden wil weten, kan contact opnemen met specialist Eemccoimex via een contactformulier.Productfoto's

RF Shielding Shielding

Waarom ons?

  • Vele jaren ervaring
  • Wij leveren uitgelezen producten aan onze klanten
  • Hoge productkwaliteit en duurzaamheid

Vraag direct een offerte aan!


ISO 9001:2008

EEMCCOIMEX is het ISO 9001:2008 certificaat toegekend door Bureau Veritas.

Bedrijf