Thermal management oplossingen zijn er altijd wel

Op het gebied van thermal management (warmtebeheersing) weet EEMCCOIMEX uit Lelystad u een groot aantal oplossingen te bieden. Deze oplossingen zijn bedoeld om complexe uitdagingen in bepaalde hedendaagse geavanceerde toepassingen aan te kunnen gaan.

Het gebruik van thermal management

Thermal management speelt onder meer een rol bij medische apparatuur en vermogenselektronica. Dit zijn zogeheten zogehetenĀ high temperature applications. Deze applicaties worden steeds compacter en daardoor neemt de behoefte aan adequate thermal management oplossingen alleen maar toe. Oplossingen in de vorm van warmteverbindingen en elektroden, maar ook warmteoverdrachtsystemen en koelsystemen zijn dan bijvoorbeeld meer dan welkom.

Wat doen onze thermal management producten?

De producten die EEMCCOIMEX ten aanzien van thermal management te bieden heeft, zorgen ervoor dat warmte op een efficiƫnte en kosteneffectieve beperkt wordt.

Meer weten?

Is thermal management een thema dat binnen uw bedrijf speelt? Wilt u dit (beter) op orde hebben en/of wilt u precies weten hoe wij u op dit punt van dienst kunnen zijn? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in en wij reageren daarna zo spoedig mogelijk.